Tilat ja ympäristö

Tilat

Moderni, vuonna 2006 valmistunut talomme on suunniteltu turvalliseen elämään ja helppoon liikkumiseen. Arkkitehtuuri sisustuksineen on suunniteltu juuri tehostetun palveluasumisen tarpeisiin. Vaihtelemme huonekalujen järjestystä ja sisustusta säännöllisin väliajoin, jotta asukkaat sekä henkilökunta saavat vaihtelua ja jokainen mieluisen oleskelu tilan. Kortekodilla oleellista on että asukkaat tuntevat kodin turvan ja lämmön.

Kaikki pesutilat ja wc:t sekä sauna ovat inva mitoitettuja ja kulku näihin on käytävältä. Kaikki uloskäynnit sekä ulkoilupiha on suunniteltu esteettömäksi kulkea. Asukasturvallisuus on tärkeä osa Kortekotia.

Asukaspaikkamme

Kortekodissa on 20 asukaspaikkaa

  • 4 kahden hengen ja kaksitoista yhden hengen huonetta
  • kaikki wc-,  pesu- ja saunatilat ovat invamitoitettuja
  • esteetön ulkoilumahdollisuus
  • viihtyisät oleskelutilat

Ympäristömme

Kortekoti on “istutettu” harmonisesti perinnemaisemaan, keskelle kauneinta luontoa. Onkin sanottu, että talo kasvaa maasta ja täydentää kokonaisuuden.

Luonto on osa ainutlaatuista tunnelmaamme; sen kokeminen on monien onnen kyynelten lähde.

Kortekodissa on viihtyisät oleskelutilat myös ulkona, jolloin päivittäinen reippailu onnistuu helposti ja turvallisesti.

Kiehtova luonto on läsnä vuoden jokaisena päivänä tarjoten vaihtuvan maisemataulun ja virikkeellisen ympäristön asukkaille.

Internet

Kortekodissa on koko talossa nopea langaton WLAN internet-yhteyksien ylläpitoon.

Koska asukkaamme tulevat myös muista Euroopan maista, on yhteyksien pito sukulaisten välillä helppoa.

Opastamme tekniikan käyttöä tarvittaessa.